Σελίδες


Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Μεγάλη εμφάνιση και 2η θέση για "Καβάρα - Κόντο"!

Μεγάλη εμφάνιση και 2η θέση για "Καβάρα - Κόντο"
Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης
- Την καλύτερη εμφάνιση του καλοκαιριού πραγματοποίησαν το τριήμερο που ολοκληρώθηκε οι Γιάννης Καβαρατζής και Γρηγόρης Κοντοστάθης.
Στο 3ο Τουρνουά της North Area που έγινε στην Ολυμπιάδα και στο Beach Bar Perroque, οι Εβρίτες ανέβηκαν στο δεύτερο σκαλί του βάθρου των νικητών και καταχειροκροτήθηκαν από τον κόσμο που παρακολούθησε τους αγώνες.
Τα παιδιά από την Αλεξανδρούπολη σημείωσαν την σημαντικότερη επιτυχία τους για τη σεζόν στην άμμο, αφού το τουρνουά όπεν της Χαλκιδικής, ήταν από τα δυνατότερα, μιας και συμμετείχαν μεγάλα ονόματα του αθλήματος, ο ανταγωνισμός ήταν έντονος, και το επίπεδο υψηλό.
«Καβάρα» και «Κόντο» το Σάββατο ήταν αήττητοι στους αγώνες του κυρίως ταμπλό κερδίζοντας τους Δανιηλίδη/Σιδηρόπουλο (2-0), Καββαδά/Τσακογιάννη (2-1) και Κόκκινο/Ραμιώτη 2-0.
Στα ημιτελικά, κατάφεραν και πανηγύρισαν μια μεγάλη νίκη απέναντι στους Ζωλασταθιάδη/Τακουρίδη (ιδιαίτερα ο πρώτος είναι από τα μεγάλα ονόματα του χώρου). Στον άλλον ημιτελικό οι Κόκκινος/Ραμιώτης επικράτησαν των  Παπαδημητρίου/Σακόγλου, με 2-1 σετ.
Ο τελικός των ανδρών ήταν ένα εντυπωσιακό παιχνίδι με τις δύο ομάδες να προσφέρουν υψηλό θέαμα. Το πρώτο σετ κατέκτησαν οι νεαροί Καβαρατζής/Κοντοστάθης, με 21-19, δεν κατάφεραν όμως να αντέξουν στην πίεση των έμπειρων Κόκκινου και Ραμιώτη και έχασαν τα άλλα δύο με 19-21 και 6-15.
πηγη www.thrakisports.gr