Σελίδες


Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Μαγικές στιγμές Beach Volley στην Αγ. Παρασκευή


Μαγικές στιγμές Beach Volley στην Αγ. Παρασκευή
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο τουρνουά Beach Volley με χορηγό την εταιρεία Lipton Ice Tea, στην καταπληκτική παραλία του Beach Bar Sagionara στην Αγία Παρασκευή Μάκρης στην Αλεξανδρούπολη.

Δεύτερη και τελευταία μέρα σήμερα Κυριακή (30/6), ημέρα τελικών και το άστρο του εκπληκτικού δίδυμου της ομάδας νέων - εφήβων του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, Σταύρου Κασαμπαλή - Άνθιμου Κεσκίνη έλαμψε για ακόμη μια φορά στην άμμο, όπως ακριβώς ξέρει να κάνει και εντός γηπέδου, χαρίζοντας εκπληκτικά όμορφο θέαμα και συγκινήσεις!
Θεαματική όμως ήταν και η αγωνιστική παρουσία όλων των ομάδων, καθώς αγωνίστηκαν χωρίς άγχος, γεγονός που τους οδήγησε να παίξουν ελεύθερα προσφέροντας θέαμα απαράμιλλης ομορφιάς στους φίλους του αθλήματος!!

Ξεχωριστή νότα ομορφιάς όμως είχαμε και στο μικτό όπου τα 4 ζευγάρια των νεαρών αθλητών και αθλητριών της Νίκης Αλεξανδρούπολης και του Εθνικού που μας χάρισαν μαγικές στιγμές με τις επινοήσεις τους! Νικήτρια και εκεί η ομάδα του Σταύρου Κασαμπαλή με παρτνέρ την Κολοσέντα!
Μεγάλη εντύπωση με το καταπληκτικό τους παιχνίδι και την απαράμιλλη δεξιοτεχνία τους έκαναν 2 ποδοσφαιριστές. Μιλάμε για τον Σταύρο Σταθάκη της ΑΕΚ και του νεαρού Κώστα Πελτέκη του Εθνικού Αλεξανδρούπολης οι οποίοι έχασαν στον τελικό ανδρών ο πρωτος και στον τελικό του μικτού ο δεύτερος ο οποίος αν και 15,5 ετών έφτασε μέχρι τα ημιτελικά και στους άνδρες!
Για τις απονομές των μεταλλίων φρόντισαν να τιμήσουν τους αθλητές ο κ. Ζιώγας Δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Αλεξανδρουπόλης και ο κ. Καβαρατζής, σύμβουλος της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας και Θράκης, μαζί με τους ιδιοκτήτες του χώρου όπου φιλοξενήθηκαν οι αγώνες.

Οι πρωτεργάτες της διοργάνωσης κ. Κασαμπαλής και Τσιρτσίδης ευχαρίστησαν τους ιδιοκτήτες του Βeach Βar Sagionara καθώς και την χορηγό εταιρεία Lipton Ice Tea για τη δυνατότητα που έδωσαν στην νεολαία της πόλης μας να περάσουν ένα ευχάριστο αθλητικό Σ/Κ και ευχήθηκαν καλή συνέχεια και για τα επόμενα τουρνουά που θα γίνουν στις πανέμορφες παραλίες της φιλόξενης πόλης της Αλεξανδρούπολης!!!

Πατήστε ΕΔΩ για δείτε στιγμιότυπα της δεύτερης ημέρας και ΕΔΩ της πρώτης ημέρας
πηγη www.thrakisport.gr