Σελίδες


Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Δ.Σ. ΛΕΣΧΗΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ



Την Δευτέρα 15/7/2013, συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο της Λέσχης Πετοσφαίρισης Αλεξανδρούπολης.
Το διοικητικό συμβούλιο πραγματοποιήθηκε στα νέα γραφεία της Λέσχης, τα οποία βρίσκονται πίσω από το παλιό κολυμβητήριο. 
Η στέγαση της Λέσχης Πετοσφαίρισης Αλεξανδρούπολης είναι πλέον γεγονός και αποτελεί για τους ανθρώπους της μία αναγνώριση της δουλειάς που επιτελείται. 

Οι αποφάσεις του Δ.Σ. ήταν :

1. 
Το κάλεσμα σε όλα τα μέλη της Λέσχης Πετοσφαίρισης Αλεξανδρούπολης για παροχή βοήθειας στον εξοπλισμό και εξωραϊσμό των νέων γραφείων με ότι μπορεί ο καθένας. Ήδη υπάρχουν προσφορές και αναμένονται περισσότερες ώστε στα εγκαίνια τους να είναι πλήρως εξοπλισμένα.

2. Η επικύρωση της έκτακτης δράσης της δωρεάς των 10 μπαλών Βόλεϊ στην Κίνηση Αλληλεγγύης Αλεξανδρούπολης για τους μικρούς συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη και την συνέχεια της προσπάθειας για παροχή βοήθειας στην Κίνηση Αλληλεγγύης Αλεξανδρούπολης για τις δράσεις της.


3. Η Λέσχη να παρευρεθεί με αντιπροσωπία του Δ.Σ. στην Γ.Σ. και τις εκλογές της Γ.Ε.Αλεξανδρούπολης που θα πραγματοποιηθούν σήμερα Τετάρτη 17/7/2013, 
στις 19,30 στο ΚΕΠΑΚΥ. Η Λέσχη θεωρεί ότι είναι σημαντική η συνέχεια αλλά και η βελτίωση της επιτυχημένης παρουσίας της ομάδας για την ανάπτυξη του ανδρικού Βόλεϊ της Αλεξανδρούπολης.