Σελίδες


Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Έφτασε η νέα κερκίδα!!

Αποκλειστικό: Έφτασε η νέα κερκίδα για το κλειστό της Αλεξανδρούπολης! Δείτε φωτογραφίες...
Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Γιώργος Πανταζίδης
- Πριν από λίγες ώρες, το πρωί της Τρίτης, κατέφθασε στην Αλεξανδρούπολη, το φορτηγό που μετέφερε το υλικό για την τοποθέτηση της λυόμενης κερκίδας στο κλειστό γυμναστήριο Αλεξανδρούπολης.
Ο φακός του ThrakiSportS βρέθηκε στο γήπεδο και αποτύπωσε στον φωτογραφικό του φακό την πολυαναμενόμενη στιγμή.
Το προσωπικό της μεταφορικής (προερχόμενο από τη Λάρισα), ξεφόρτωνε λίγο μετά τις 11.00 το πρωί τα κομμάτια που θα μεταφερθούν στο εσωτερικό του κλειστού γυμναστηρίου για να συναρμολογηθούν και να αυξηθεί έτσι η χωρητικότητά του.
Σύμφωνα με τα όσα μας είπαν οι εργαζόμενοι της μεταφορικής η νέα κερκίδα θα έχει μήκος 35 μέτρα, θα έχει τρεις σειρές και θα έχει χωρητικότητα περί τα 250 άτομα.
Συνολικά θα φθάσουν – πιθανώς την Τετάρτη – 270 καρεκλάκια αλλά κάποια θα μπουν στις κεντρικές εξέδρες στο σημείο που βρισκόταν το κουβούκλιο των παλιών δημοσιογραφικών που έχει απομακρυνθεί. Συνολικά δηλαδή, μετά βίας φτάνουμε στις 700 θέσεις, στο όριο για τις προϋποθέσεις σε ότι αφορά τους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος και αρκετά κάτω από αυτό που βάζει η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία.
Η νέα λυόμενη κερκίδα θα τοποθετηθεί εκεί που βρίσκεται η τζαμαρία από  την πλευρά της Λεφ. Δημοκρατίας αλλά εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι τη στιγμή που ήρθε η μεταφορική και οι άνθρωποι για την τοποθέτησή της, ακόμη δεν έχουν απομακρυνθεί από το σημείο που θα μπει, οι πάγκοι των ομάδων, τραπέζια της γραμματείας αλλά και η σκαλωσιά που τοποθετούνταν οι κάμερες της Nova.
Την ίδια στιγμή, στην κεντρική σάλα του γηπέδου, δεν έχουν γίνει ιδιαίτερες αλλαγές. Τα αποδυτήρια έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί και έχουν αλλάξει όψη προς το καλύτερο, ενώ σε κακή κατάσταση βρίσκεται ακόμη και σήμερα η αίθουσα που φιλοξενούσε τα βάρη και το μίνι γυμναστήριο, εκεί όπου πρόκειται να γίνουν το ιατρείο και η αίθουσα συνεντεύξεων και τύπου

  • Click to enlarge image P7220033.JPG
  • Click to enlarge image P7220034.JPG
  • Click to enlarge image P7220035.JPG
  • Click to enlarge image P7220036.JPG
  • Click to enlarge image P7220038.JPG
  •  
πηγη www.thrakisports.gr