Σελίδες


Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Η Λέσχη Πετοσφαίρισης Αλεξανδρούπολης κοντά στην Κίνηση Αλληλεγγύης Πολιτών Αλεξανδρούπολης!!


Η Λέσχη Πετοσφαίρισης Αλεξανδρούπολης ανταποκρινόμενη με χαρά στην πρόσκληση για συμπαράσταση στον αγώνα που δίνει καθημερινά η Κίνηση Αλληλεγγύης Πολιτών Αλεξανδρούπολης, δώρισε 10 μπάλες Βόλεϊ για τα μικρά παιδιά των οικογενειών που δέχονται την βοήθεια της Κίνησης.
Φωτογραφία από το πρόγραμμα της Λέσχης ''Το Βόλεϊ στα Σχολεία''

Η Λέσχη Πετοσφαίρισης Αλεξανδρούπολης θα κάνει ότι είναι δυνατόν για να βοηθήσει την αξιέπαινη προσπάθεια της Κίνησης Αλληλεγγύης Πολιτών Αλεξανδρούπολης και καλεί όλους τους φίλους του Βόλεϊ να βοηθήσουν σε αυτή την κατεύθυνση.
Θα θέλαμε να διαβεβαιώσουμε τους φίλους του Βόλεϊ ότι αυτό που κάναμε είναι το ελάχιστο σε σχέση με τον μεγάλο αγώνα της Κίνησης Αλληλεγγύης Πολιτών Αλεξανδρούπολης για τους συνανθρώπους μας. 


Μετά την δωρεά μας άμεσα λάβαμε το παρακάτω ευχαριστήριο που μας δίνει κουράγιο για την συνέχεια των δράσεών μας.

Το ευχαριστήριο:

Κίνηση Αλληλεγγύης Πολιτών Αλεξανδρούπολης

Αλεξανδρούπολη 9 Ιουλίου 2013

Προς:  Λέσχη Πετοσφαίρισης Αλεξανδρούπολης
Θέμα:  Προσφορά υπέρ των συνανθρώπων μας

Αξιότιμοι κύριοι

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία σας με μέλος της Κίνησής μας, ενημερωθήκαμε για ακόμη μία φορά για τις ευαισθησίες της  Λέσχης Πετοσφαίρισης Αλεξανδρούπολης υπέρ των συνανθρώπων μας και σας συγχαίρουμε για αυτό.
Η Κίνηση Αλληλεγγύης Πολιτών Αλεξανδρούπολης, η οποία για  δύο  σχεδόν χρόνια δραστηριοποιείται για τους συνανθρώπους μας, προσφέρει σε καθημερινή βάση τρόφιμα και άλλη βοήθεια σε πάνω από 80 οικογένειες.
 Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να  σας ευχαριστήσουμε για την προσφορά σας, που αποτελεί μία καθοριστική συμβολή για να συνεχίσουμε το έργο μας.

Με τιμή
Το συμβούλιο της Κίνησης Αλληλεγγύης Πολιτών Αλεξανδρούπολης