Σελίδες


Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Καβαρατζής Γιάννης -Κοντοστάθης Γρηγόρης, τα παιδιά που έγιναν άντρες!

Τα 

Τα παιδιά...γίνονται άντρες!
Ο Γρηγόρης Κοντοστάθης κι ο Γιάννης Καβαρατζής μεγαλώνουν σιγά σιγά τόσο ηλικιακά όσο και αγωνιστικά.
Ο Γρηγόρης κι ο Γιάννης ανήκουν στον Εθνικό σχεδιασμό και προπονήθηκαν στο Camp της Θεσσαλονίκης με τον Γιώργο Γιάτση αλλά στη συνέχεια επέστρεψαν στην Αλεξανδρούπολη καθώς δε μπορούσαν να σηκώσουν στις πλάτες όλο το βάρος των εξόδων που απαιτούσε η παραμονή τους εκεί.
Φέτος για πρώτη σεζόν αγωνίστηκαν στα Ανδρικά Μάστερ ενώ αύριο (19/7) ξεκινάει κι η περιπέτεια στο Κ23. Μιλήσαμε με το 19χρονο Γρηγόρη Κοντοστάθη για την φετινή σεζόν.
kontostathisΕίσαι ικανοποιημένος με τις φετινές σας εμφανίσεις και ποιοι οι στόχοι για το Κ23;
«Φέτος ουσιαστικά είναι η πρώτη μας εμφάνιση στους άντρες. Ξεφεύγουμε από την ηλικία μας και αρχίζουμε να παίζουμε με έμπειρους και μεγαλύτερους παίκτες από εμάς. Έχουμε παίξει σε αρκετούς ημιτελικούς και στο τελευταίο μας τουρνουά πήγαμε τελικό στην Ολυμπιάδα με τον Ραμιώτη και τον Κόκκινο που χάσαμε 2-1. Γενικά έχουμε μια αξιόλογη πορεία μέχρι στιγμής. Κι ο στόχος μας στο Κ23 είναι ο τελικός».
Έκλεισες 4ετίας με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, μεγαλώνουν οι υποχρεώσεις ...
«Σίγουρα θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου και να μην απογοητεύσω αυτούς που με υποστηρίζουν και με επιλέγουν και σίγουρα θα προσπαθήσω να προσφέρω ότι καλύτερο μπορώ».
Ποιες οι διαφορές του μπιτς βόλεϊ με τη σάλα;
«Σίγουρα είναι τελείως διαφορετικά αθλήματα και μπορείς να πεις το μπιτς βόλεϊ κι ατομικό άθλημα γιατί πρέπει να είσαι καλός στο χαρακτήρα κι αν δε τραβήξει ένας από τους δύο ουσιαστικά χάνεις. Δεν υπάρχουν αλλαγές, γενικά έχεις να λύσεις πιο πολλά προβλήματα με τον εαυτό σου. Πιστεύω πως το μπιτς βόλεϊ σου διαμορφώνει το χαρακτήρα και σε κάνει και καλύτερο άνθρωπο».
Ποιους θες να ευχαριστήσεις για τη βοήθειά τους;
«Σίγουρα πρώτα από όλα τους γονείς μας γιατί είναι ένα άθλημα που μπορεί να σου προσφέρει ελάχιστα χρήματα, πρέπει συνέχεια να βάζεις εσύ. Στη συνέχεια τους χορηγούς μας, την Εγνατία Οδό, το Fitness Line Γυμναστήριο από την Αλεξανδρούπολη, Café El Gato Negro, Ασφαλτοδομική Α.Ε και τον προσωπικό μου χορηγό Νico Tatoo».

Πηγή: greekvolley.com