Σελίδες


Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Ο Εθνικός για τον πρώτο τίτλο, η ΑΕΚ στην παρθενική της εμφάνιση

Ο Εθνικός για τον πρώτο τίτλο, η ΑΕΚ στην παρθενική της εμφάνιση

Εθνικός Αλεξανδρούπολης και ΑΕΚ θα μονομαχήσουν στο δεύτερο ημιτελικό παιχνίδι του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς», το οποίο θα διεξαχθεί την Παρασκευή στις 21:00 στο γυμναστήριο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» και θα προβληθεί από το NovaSports-4. 

Ο αγώνας θα κρίνει ποια ομάδα θα παίξει στον τελικό του Σαββάτου με το νικητή της αναμέτρησης Φοίνικας Σύρου-Λαμία. Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης υποδέχεται την ΑΕΚ πλήρης και με τον αέρα του πρωτοπόρου της βαθμολογίας στη Volleyleague. Έχοντας κερδίσει τον Παμβοχαϊκό με 3-0 για το πρωτάθλημα έχει στόχο να κατακτήσει αυτόν τον τίτλο για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Η ΑΕΚ ανέβηκε εφέτος  ξανά στην πρώτη κατηγορία κι κατάφερε με μαχητικότητα να ξεπεράσει τους πιο έμπειρους αντιπάλους της, αφού απέκλεισε Παναθηναϊκό, Κηφισιά και τον περσινό πρωταθλητή Ολυμπιακό. Είναι η πρώτη της εμφάνιση στη διοργάνωση. Αυτή τη σεζόν έχει συναντηθεί άλλη μία φορά με τον Εθνικό στην Αλεξανδρούπολη για το πρωτάθλημα, σε έναν αγώνα που νικητές ήταν οι γηπεδούχοι, ενώ πρόκειται να ξανασυναντηθούν σε λίγες μέρες στο πρωτάθλημα, αλλά και στο κύπελλο. Η Ένωση προέρχεται από ήττα από τον Παναθηναϊκό  με 3-2 στη Volleyleague και νίκη επί της Παναχαϊκής με 3-2 για το κύπελλο. Ο Στέφανος Νανάς θα είναι το νέο πρόσωπο του πάγκου, ενώ οι παίκτες του Άκη Φλαούνα δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα. 
Η ζυγαριά στις παλαιότερες αναμετρήσεις των δύο συλλόγων γείρει προς την πλευρά του Εθνικού , αφού σε 9 αναμετρήσεις η ΑΕΚ έχει νικήσει μόνο μία φορά το 2006.

Ανέστης Δαλακούρας:«Κάτι ξεχωριστό για το Νίκο Σαμαρά»

Ως μία ξεχωριστή διοργάνωση λόγω του Νίκου Σαμαρά χαρακτήρισε το Λιγκ Καπ ο Ανέστης Δαλακούρας. Ο νεαρός παίκτης του Εθνικού Αλεξανδρούπολης δήλωσε πως η Αλεξανδρούπολη περιμένει με αγωνία τη συγκεκριμένη διοργάνωση, ενώ τόνισε πως θέλουν να καταφέρουν κάτι δυνατό και ξεχωριστό. 

 «Όλη η πόλη της Αλεξανδρούπολης περιμένει με αγωνία εδώ και ημέρες την συγκεκριμένη διοργάνωση. Είναι ένα δύσκολο τουρνουά όπου δεν υπάρχει φαβορί. Δεν παίζει ρόλο η βαθμολογική θέση των ομάδων στο πρωτάθλημα. Είναι μία εντελώς ξεχωριστή διοργάνωση. Ολοκληρώσαμε την πορεία μας στην Ευρώπη. Θέλαμε κάτι παραπάνω στο Βέλγιο με τη Λένικ. Δεν τα καταφέραμε. Εχουμε στρέψει το ενδιαφέρον μας στην Ελλάδα και στο Λιγκ Καπ. Για μας αυτή η διοργάνωση είναι ξεχωριστή διότι είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Νίκου Σαμαρά και θέλουμε να κάνουμε κάτι δυνατό και ξεχωριστό».

Χατζόπουλος: «Ό,τι είναι δυνατό για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις»

Στην γενέτειρα του επέστρεψε ο κεντρικός της ΑΕΚ Δημήτρης Χατζόπουλος, ενόψει του φάιναλ-4 του Λιγκ Καπ που διεξάγεται στην Αλεξανδρούπολη. Ο νεαρός αθλητής γεννήθηκε στις 23/3/1994 και μίλησε για τον ημιτελικό με τους εβρίτες την ομάδα που αγωνιζόταν μέχρι πέρσι πριν πάρει μεταγγραφή για την Ένωση.
«Το φάιναλ-4 του Λιγκ Καπ που θα γίνει στην Αλεξανδρούπολη δίνει την ευκαιρία στους φιλάθλους της Αλεξανδρούπολης οι οποίοι αγαπούν το άθλημα να παρακολουθήσουν ωραίους αγώνες ανάμεσα σε κορυφαίες ομάδες και να ζήσουν την ατμόσφαιρα μιας διήμερης, όπως προβλέπεται, γιορτής του βόλεϊ. Από την πλευρά μας, θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για ν ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της διοργάνωσης και στις προσδοκίες των φιλάθλων μας, η παρουσία των οποίων αναμένεται έντονη στο γήπεδο. Η ΑΕΚ στο βόλεϊ είναι μια νέα ομάδα αλλά σαν σύλλογος έχει μεγάλη ιστορία και ως τέτοιος πάντα θα επιδιώκει να κατακτά τρόπαια. Ο αγώνας με τον Εθνικό δεν έχει προγνωστικά και αυτό φάνηκε και στον αγώνα του Α΄γύρου».
Ο Χατζόπουλος αναφέρθηκε και στην κλήρωση του Κυπέλλου που στην προημιτελική φάση έφερε τις δύο ομάδες και πάλι αντίπαλες: «Μέσα σε 20 ημέρες θα παίξουμε τρεις φορές, στο Λιγκ Καπ, στο Κύπελλο και στον Β΄γύρο του πρωταθλήματος. Ο Εθνικός θα έχει το πλεονέκτημα έδρας και στο Κύπελλο. Για μας θα είναι καλό που θα παίξουμε πολλές φορές. Αυτό θα μας βοηθήσει να αυτοματοποιήσουμε το παιχνίδι μας και να απειλήσουμε τον Εθνικό στην έδρα του. Μπορεί να παίζουμε εκτός έδρας αλλά στο Λιγκ Καπ και στο Κύπελλο ο γηπεδούχος έχει μεγαλύτερη πίεση».

Μουστακίδης: «Όλοι θέλουν το τρόπαιο»Μουστακίδης: «Όλοι θέλουν το τρόπαιο»

Ο προπονητής του οικοδεσπότη Εθνικού Αλεξανδρούπολης, Σάκης Μουστακίδης δεν... κρύφτηκε. Έκανε ξεκάθαρο ότι η ομάδα του θέλει πολύ το Λιγκ Καπ και παραδέχθηκε ότι αγχώνει τους Εβρίτες η στάμπα του φαβορί.

«Φεύγοντας ο Ολυμπιακός από το φάιναλ-4 όλες οι υπόλοιπες ομάδες έχουν στόχο το Κύπελλο. Είναι ιδιαίτεροι αγώνες. Είμαστε λίγο κουρασμένοι από τις υποχρεώσεις μας σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Περισσότερο με προβληματίζει ο ημιτελικός με την ΑΕΚ. Δείχνουμε σεβασμό και προσοχή στην ΑΕΚ. Δεν κρύβω πως μας αγχώνει η στάμπα του φαβορί».

Ο Μουστακίδης σχολίασε και το «κόψιμο» των 180 θέσεων στο γυμναστήριο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος»: «Ήρθαμε να παίξουμε βόλεϊ και όχι να παλέψουμε. Θεωρώ υπερβολικά τα μέτρα ασφαλείας, ειδικά όταν ο φίλαθλος κόσμος του Έβρου έχει δείξει άψογα δείγματα γραφής».
πηγη www.vollenews.gr

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Συγκεντρωτική Εθνικής Παίδων-Εφήβων στην Αλεξανδρούπολη με 13 αθλητές του Εθνικού!!

Συγκεντρωτική στην Αλεξανδρούπολη με αφορμή το Λιγκ Καπ


Oι Ομοσπονδιακοί Προπονητές Σωτήρης Δρίκος και Άρης Αγγελόπουλος, με την ευκαιρία του Final 4 του League Cup στην Αλεξανδρούπολη, θα πραγματοποιήσουν συγκεντρωτικές προπονήσεις των διεθνών αθλητών της περιοχής την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου στο Κλειστό Αλεξανδρούπολης.

Για το πρώτο «κομμάτι» (10.30-12.30) έχουν κληθεί οι παρακάτω αθλητές: Βασίλης Μούχλιας (Έβρος Σουφλίου), Σωκράτης Χαραλαμπίδης, Άνθιμος Κεσκίνης, Χρήστος Χρηστοηλίας, Κωνσταντίνος Τέλιος, Παρασκευάς Τσέλιος, Νίκος Παντίρης, Σταύρος Κασαμπαλής (Εθνικός Αλεξανδρούπολης), Γιώργος Αθ. Τερζόγλου (Ερμογενής Ξάνθης), Παναγιώτης Μαμαλίγκας (Λήμνος Sports Club), Γιώργος Πεντίδης (Ορεστιάδα), Γιώργος Λαχτάρας (ΓΕ Αλεξανδρούπολης), 

Επίσης για την προπόνηση που θα γίνει 12.30-14.00 καλούνται οι: Γιάννης Γιαννακόπουλος, Τριαντάφυλλος Αλεξιάδης, Χρήστος Χατζίδης, Άρης Ανδρεάδης, Κωνσταντίνος Αναστασόπουλος, Γιάννης Καραπιπέρης (Εθνικός Αλεξανδρούπολης), Πέτρος Κουλέλης, Γιώργος Τσαβδαρτζής, Κωνσταντίνος Ρασγέλης, Καραφυλλής Στογίδης, Κωνσταντίνος Καργίδης, Δημήτρης Πασαλίδης, Νίκος Σκαρλατίδης (Ορεστιάδα).
ΕΟΠΕ

Συνεργασία Εθνικού, ΑΕΚ, Φοίνικα και Λαμίας για να ένα σπουδαίο φάιναλ-4

Συνεργασία Εθνικού, ΑΕΚ, Φοίνικα και Λαμίας για να ένα σπουδαίο φάιναλ-4

Δέκα ημέρες πριν από την έναρξη του φάιναλ-4 του League Cup «Νίκος Σαμαράς» και στα γραφεία της ΕΣΑΠ έγινε σύσκεψη μεταξύ των εκπροσώπων των τεσσάρων φιναλίστ, του διοργανωτή Εθνικού Αλεξανδρούπολης, του Α.Ο.Φοίνικα Σύρου, της ΑΕΚ και του Γ.Σ.Λαμία όπου συζητήθηκαν οργανωτικά θέματα και κατατέθηκαν προτάσεις και ιδέες ώστε η τελική φάση της διοργάνωσης να αποτελέσει και εφέτος μία μεγάλη γιορτή για το ελληνικό επαγγελματικό βόλεϊ.
Ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος είχε συνεργασία με τους Νίκο Νεγιάννη, Αλέκο Παρασκευόπουλο εκ μέρους του Εθνικού, με τον Γιάννη Μακρή εκ μέρους της ΑΕΚ, μέσω Skype από τη Σύρο με τον Κώστα Νικολούζο από τον Α.Ο.Φοίνικα και στελέχη της ΕΣΑΠ.
 
Συζητήθηκε και συμφωνήθηκε η πολιτική στη διαχείριση των εισιτηρίων, των μέτρων ασφαλείας, της διαμονής των ομάδων και των φιλάθλων τους καθώς και πρωτοβουλίες για τη καλύτερη προβολή της διοργάνωσης. Το σημαντικό είναι πως οι παράγοντες των ομάδων δεσμεύτηκαν να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην προετοιμασία όλων των θεμάτων ώστε το φάιναλ-4 να είναι μία μεγάλη γιορτή.

«Στόχος μας είναι και εφέτος το φάιναλ-4 του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» να αποτελέσει γιορτή για το βόλεϊ. Είμαι ικανοποιημένος για την άψογη συνεργασία που υπήρξε μεταξύ των εκπροσώπων των ομάδων.
 
Οι εκπρόσωποι του Εθνικού έκαναν κάλεσμα προς τους φιλάθλους του βόλεϊ και των τεσσάρων ομάδων να συμμετάσχουν στη γιορτή που θα διοργανώσει για πρώτη φορά η ακριτική πόλη και σε συνεργασία με την αστυνομική διεύθυνση Αλεξανδρούπολης όλα να γίνουν με πειθαρχία αλλά και διακριτικότητα ώστε για άλλη μία φορά το «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» να φιλοξενήσει μαζί τους φιλάθλους όλων των ομάδων. Μεταξύ άλλων αποφασίστηκε:
 
Ενεργή συνεργασία Εθνικού, ΑΕΚ, Φοίνικα και Λαμίας σε συντονισμό με την ΕΣΑΠ για οργανωτικά θέματα.
 
Πρόεδρος της Αγωνοδίκου Επιτροπής θα είναι ο Βασίλης Αντωνούλης και μέλη εκπρόσωποι των ομάδων και της ΕΣΑΠ.

Ο Εθνικός θα πάρει το 70% των εισιτηρίων, η ΑΕΚ το 20% και ο Φοίνικας με τη Λαμία από 5%, ενώ θα εκδοθεί ενιαίο εισιτήριο και για τους τρεις αγώνες.
 
Κάθε σωματείο θα πάρει από 7 προσκλήσεις.

Σε συνεννόηση με την αστυνομική διεύθυνση θα υπάρξει ονομαστική λίστα για τους κατόχους των εισιτηρίων.
 
«Το γυμναστήριο της Αλεξανδρούπολης έχει φιλοξενήσει με επιτυχία μεγάλους αγώνες και μάλιστα με τους οπαδούς των ομάδων να κάθονται μαζί όπως έγινε και πέρυσι στο Βραχάτι αλλά και πριν δύο χρόνια στη Σύρο. Δουλεύουμε πυρετωδώς για να παρουσιάσουμε κάτι ωραίο και μεγάλο για το άθλημα και περιμένουμε τις αποστολές των ομάδων αλλά και τους επισκέπτες για να δούμε ωραίο βόλεϊ και να χειροκροτήσουμε τους κορυφαίους», είπαν οι εκπρόσωποι του Εθνικού.
www.volleyleague.gr

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Eπίδειξη δύναμης οι έφηβοι του Εθνικού, έτοιμοι για το πανελλήνιο


Eπίδειξη δύναμης οι έφηβοι του Εθνικού, έτοιμοι για το πανελλήνιο

Πρωταθλητές Θράκης και για την σεζόν 2013-2014 αναδείχθηκαν ουσιαστικά την Κυριακή οι Έφηβοι του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, καθώς επικράτησαν με 3-0 σετ της Ορεστιάδας στο "Μιχάλης Παρασκευόπουλος".
Οι Αλεξανδρουπολίτες είχαν νικήσει και στην Ορεστιάδα και ουσιαστικά με δύο νίκες και ελλείψει άλλων εφηβικών ομάδων, πήραν το εισιτήριο από την ΕΣΠΕ Θράκης και Ανατολικής Μακεδονίας για την επόμενη φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.
Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι η εφηβική ομάδα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης είχε αναδειχθεί πρωταθλήτρια Ελλάδος μέσα στην Αλεξανδρούπολη, επαναλαμβάνοντας μάλιστα την επιτυχία που είχε επιτύχει και έναν χρόνο πριν στην Αθήνα. Κατά συνέπεια, άνοιξε ο δρόμος για να επαναλάβει τον άθλο, αν και πλέον στην ομάδα δεν μετέχουν ορισμένα από τα μεγάλα της περσινά αστέρια, που... μεγάλωσαν και ορισμένα πήραν μεταγραφές για το εξωτερικό, όπως ο Ραφαήλ Κουμεντάκης.

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΒΟΛΕΪ ΤΗΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ!!


ΑΓΣ Ιωαννίνων - ΓΣΓ Νίκη1-3 (18-25, 11-25, 25-17, 18-25)

ΓΕ Αλεξανδρούπολης - ΕΓΣ Ζαφειράκης 3-0 (25-12, 25-22, 25-17)

Αποτελέσματα-Βαθμολογία Volleyleague!!

Βαθμολογία Volleyleague ΟΠΑΠ 13-14

Θ.

Ομάδα

Αγ.

Βαθ.

Σετ

1Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξ/πολης143741-13
2Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.143236-16
3Α.Ο.Φοίνικας Σύρου143236-15
4Α.Ο. Κηφισιάς143136-18
5Α.Ε.Κ.142532-26
6Α.Σ. Άρης142028-30
7Γ.Σ. Λαμία141822-29
8Π.Α.Ο.Κ.141926-32
9Μ.Α.Σ Νίκη Αιγινίου141116-34
10Γ.Α.Σ. Παμβοχαϊκός141018-36
11Παναθηναϊκός Α.Ο.14915-37
12Παναχαϊκή Πετοσφαίριση 201314818-38
Αναλυτικά >>
πηγη www.volleyleague.gr

Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Συνεχίζει χωρίς απώλειες ο Εθνικός, 3-0 τον Παμβοχαϊκό!

Volleyleague

Μόνο στο 3ο σετ πιέστηκε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης από τον Παμβοχαϊκό αλλά κατάφερε να επικρατήσει 3-0 σετ και να σημειώσει την 13η νίκη του στο πρωτάθλημα της Volleyleague ΟΠΑΠ οδηγώντας την κούρσα στον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος.
Τη 13η νίκη του πέτυχε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, αφού κέρδισε τον Παμβοχαϊκό με 3-0 για τη 14η αγωνιστική της Volleyleague ΟΠΑΠ. Ο Εθνικός παρέμεινε στην πρώτη θέση με διαφορά ασφαλείας από την τριάδα που ακολουθεί, ενώ ο Παμβοχαϊκός έμεινε στους 10 βαθμούς. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πιέσουν μόνο στο τρίτο σετ, το οποίο κρίθηκε στις λεπτομέρειες και τελείωσε 34-32.

Το παιχνίδι κρίθηκε στο τρίτο σετ με τον Παμβοχαϊκό να χάνει πέντε ευκαιρίες να κάνει το 2-1, ενώ αντίθετα ο Εθνικός το εκμεταλλεύτηκε κι έκανε το 34-32 και το 3-0. 
Το πρώτο σετ ξεκίνησε με το Μιγιαήλοβιτς να δείχνει τις προθέσεις του από την αρχή και τις δύο ομάδες να πηγαίνουν χέρι-χέρι παρόλο που ο Εθνικός προηγούταν και στα δύο τεχνικά τάιμ άουτ. Στο 22-20 ένα λάθος σερβίς των γηπεδούχων έδωσε την ευκαιρία στον Παμβοχαϊκό να διεκδικήσει και το παιχνίδι να πήγε στο 22-21. Στη συνέχεια οι πόντοι των Ράιτς και Μιγιαήλοβιτς έφεραν το 1-0 για τον Εθνικό. 
Το δεύτερο σετ αποτέλεσε μία εύκολη υπόθεση για την ομάδα του Σάκη Μουστακίδη αφού μετά το 8-7 του πρώτου τεχνικού τάιμ άουτ, αύξησε τη διαφορά κατά 6 πόντους, η οποία μετά έφτασε στους 10 και το 2-0 έγινε με σκορ 25-15.
Στο τρίτο και τελευταίο σετ οι δύο ομάδες πάλεψαν για μερικά λεπτά με τον Παμβοχαϊκό να χάνει πέντε σετ μπολς , και τον Εθνικό να παίρνει την πολύτιμη νίκη. 
Διαιτητές: Δεληκωστίδης, Τζεπκινλής
Διακύμανση:
1ο σετ: 8-5, 16-14, 21-18, 25-22
2ο σετ: 8-7, 16-10, 21-13, 25-15
3ο σετ: 8-6, 15-16, 20-21, 34-32
*Οι πόντοι του Εθνικού προήλθαν από 6 άσσους, 49 επιθέσεις, 7 μπλοκ και 25 λάθη αντιπάλων και του Παμβοχαϊκού προήλθαν από 1 άσσος, 41 επιθέσεις, 11 μπλοκ και 16 λάθη αντιπάλων.
Τα σετ: 3-0 (25-22, 25-15, 34-32)
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Θανάσης Μουστακίδης): Ράιτς 18 (14/25 επ, 2 άσσοι, 2 μπλοκ), Μιγιαίλοβιτς 19 (17/25 επ, 2 άσσοι, 64% υπ - 55% άριστες), Σιδηρόπουλος, Γραμματικάκης 7 (5/7 επ, 2 μπλοκ), Δαλακούρας Ανέστης 10 (8/17 επ, 1 άσσος, 1 μπλοκ, 72% υπ - 59% άριστες), Ανδρεάδης 8 (5/9 επ, 1 άσσος, 2 μπλοκ) / Δαρίδης (λ - 67% υπ - 61% άριστες), Αγγελόπουλος.
ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ (Στέλιος Καζάζης): Κράουσε, Ποτότσνικ 11 (10/14 επ, 1 άσσος, 76% υπ - 68% άριστες), Κουζούνης 11 (7/22 επ, 4 μπλοκ, 71% υπ - 71% άριστες), Ντόκιτς 15 (13/30 επ, 1 άσσος, 1 μπλοκ), Κανέλλος 8 (6/11 επ, 2 μπλοκ), Παπαδόπουλος Χρήστος 7 (5/7 επ, 2 μπλοκ) / Ζήσης (λ. - 78% υπ - 74% άριστες), Παπαδόπουλος Παναγιώτης, Μάρκου, Ασπιώτης.

Μουστακίδης:«Επόμενος στόχος το Λιγκ Καπ»Μουστακίδης:«Επόμενος στόχος το Λιγκ Καπ»


Ικανοποημένος από την εικόνα της ομάδας του παρουσιάστηκε ο Σάκης Μουστακίδης. Ο προπονητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης μίλησε για τον αγώνα αλλά και το λιγκ καπ. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 
 «Ερχόμαστε μετά από μία δύσκολη περίοδο και τον αποκλεισμό μας από την Λένικ. Παίξαμε ένα ματς αρκετά καλά, σε πολλούς τομείς, μόνο το μπλόκ μας δεν λειτούργησε όσο έπρεπε να λειτουργήσει. Πήραμε μια καθαρή νίκη, χωρίς απώλειες και τώρα πρέπει να προετοιμαστούμε πάρα πολύ για τον επόμενο στόχο, που είναι το Final4 που θα γίνει το επόμενο Σαββατοκύριακο. Ελπίζω να είναι μια γιορτή και να το χαρούμε όλοι. Δεν πρέπει να επαναπαυθούμε, δεν πρέπει να θεωρούμαστε φαβορί, πρέπει να αποβάλλουμε το άγχος μας και να κατεβούμε να παίξουμε, όπως πρέπει να παίξουμε».
Από την πλευρά του ο Άκης Δαρίδης είπε: «Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, πήραμε μια διαφορά, επαναπαυθήκαμε  αργότερα. Τελικά χρειάστηκε να μας πιέσουν για να παίξουμε καλύτερα. Καταφέραμε και πήραμε τα δύο σετ εύκολα και κοντέψαμε να κάνουμε το ίδιο λάθος, όπως στο παιχνίδι με τον Άρη. Ευτυχώς δείξαμε πάθος και πήραμε το ματς. Τώρα για τη συνέχεια, πρώτος στόχος  είναι η 1η θέση στο League Cup. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε και θα ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας».
 
Ο Άκης Σιδηρόπουλος πρόσθεσε: «Ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι , αν και το παιχνίδι ήταν επικίνδυνο, λόγω και της κούρασης των συνεχόμενων παιχνιδιών. Δεν είχμε κανένα πρόβλημα στα δύο πρώτα σετ σε αντίθεση με το 3ο σετ που μας πίεσαν πολύ στο σέρβις ο Παμβοχαϊκός. Έγινε ένα ντέρμπυ, τελικά το πήραμε στην παράταση. Ένα παιχνίδι 3-0, τρεις πόντοι. και συνεχίζουμε».
πηγη www.volleyleague.gr

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

ΕΝΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΓΕΜΑΤΟ ΒΟΛΕΪ!!

ΔΥΟ ΠΟΛΥ ΣΠΟΥΔΑΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΒΟΛΕΪ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΤΟ ΔΙΗΜΕΡΟ 25-26/1/2014, ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ.
ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ VOLLEYLEAGUE, Ο  ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 25/1/2014 ΣΤΙΣ 19,00.



ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 26/1/201 ΣΤΙΣ 17.00, Η Γ.Ε.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ  ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ  Α2 ΑΝΔΡΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ .


Η ΛΕΣΧΗ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΚΑΛΕΙ 
ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΒΟΛΕΪ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ,
ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΜΑΣ!!

Photos: Οι υπερήφανοι Θρακιώτες που στήριξαν τον Εθνικό στο Βέλγιο!!!


Photos: Οι υπερήφανοι Θρακιώτες που στήριξαν τον Εθνικό στο Βέλγιο!!!
Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής
-  Δυστυχώς ο Εθνικός δεν τα κατάφερε στο Ζέλικ των Βρυξελλών, αλλά όπως μας έγραψε πριν λίγο ο Στέφανος Τεμπελάκης, Θρακιώτης ομογενής από το Ασημένιο του Διδυμοτείχου, "D'en pirazei eimaste iperifanoi Thrakiotes ... — χαρούμενος".
Είναι ο φίλος αναγνώστης του ThrakiSportS που ανέλαβε σήμερα να εκτελέσει χρέη... απεσταλμένου για λογαριασμό μας στο κλειστό γυμναστήριο του Ζέλικ, έζησε με αγωνία την αναμέτρηση, πανηγύρισε το σετ που πήραμε (ως Θρακιώτες) αλλά δυστυχώς έφυγε ηττημένος στο golden set. Αλλά όχι με σκυμμένο το κεφάλι. Κανείς δεν έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι. Μπορεί να έμεινε η πίκρα, αλλά και η υπερηφάνεια για αυτή την πορεία και αυτήν την χαρά που πρόσφερε η παρουσία της ελληνικής ομάδας στο Βέλγιο. 
Η παρουσία του Εθνικού στις Βρυξέλλες κινητοποίησε την πολυπληθή κοινότητα των θρακιωτών του Βελγίου. Τελικά, περίπου 30 από αυτούς βρέθηκαν στο (μικρό) κλειστό γυμναστήριο της Ζέλικ. Και ήταν η παρουσία τους άκρως συγκινητική! Σε αυτό το πρώτο σετ φωτογραφιών που ακολουθεί βλέπετε μερικούς από αυτούς, καθώς και την άφιξη της ομάδας, την προθέρμανση και την τελετή πριν το πρώτο σερβίς...
www.thrakisports.gr

Φωτορεπορτάζ

  • Click to enlarge image Ase001.jpg
  • Click to enlarge image Ase002.jpg
  • Click to enlarge image Ase003.jpg
  • Click to enlarge image Ase004.jpg
  • Click to enlarge image Ase005.jpg
  • Click to enlarge image Ase006.jpg
  • Click to enlarge image Ase007.jpg
  • Click to enlarge image Ase008.jpg
  • Click to enlarge image Ase009.jpg
  • Click to enlarge image Ase010.jpg
  • Click to enlarge image Ase011.jpg
  • Click to enlarge image Ase012.jpg
  • Click to enlarge image Ase013.jpg
  • Click to enlarge image Ase014.jpg
  • Click to enlarge image Ase015.jpg
  • Click to enlarge image Ase016.jpg
  • Click to enlarge image Ase017.jpg
  • Click to enlarge image Ase018.jpg
  • Click to enlarge image Ase019.jpg
  • Click to enlarge image Ase020.jpg
  • Click to enlarge image Ase021.jpg
  • Click to enlarge image Ase022.jpg
  • Click to enlarge image Ase023.jpg
  • Click to enlarge image Ase024.jpg
  • Click to enlarge image Ase025.jpg
  • Click to enlarge image Ase026.jpg
  • Click to enlarge image Ase027.jpg
  • Click to enlarge image Ase028.jpg
  • Click to enlarge image Ase029.jpg
  • Click to enlarge image Ase030.jpg
  •