Σελίδες


Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Η επανεμφάνιση του Μάριου Γκιούρδα

Η επανεμφάνιση του Μάριου Γκιούρδα

Η επιστροφή του Μάριου Γκιούρδα στην αγωνιστική δράση, είναι πραγματικότητα. Ο παίκτης που έχει γράψει τη δική του ιστορία στο ελληνικό βόλεϊ, φόρεσε και πάλι την αθλητική του εμφάνιση και έπαιξε σε επίσημο αγώνα. 

Η ομάδα του Πήγασου επικράτησε με 3-0 σετ και στρέφει πλέον την προσοχή του, στο μεγάλο ματς της επόμενης εβδομάδας εναντίον του πρωτοπόρου Απόλλωνα.

Για την ιστορία, ο Μάριος Γκιούρδας φόρεσε το No 20 και αγωνίστηκε σε θέση διαγωνίου.
ΕΠΑΣ Ν. Αμάραντος-ΑΠΣ Πήγασος (Νικολόπουλος-Χαμπιλού, σημ. Εμμανοηλίδη) 0-3 (12-25, 20-25, 24-26)
Διαβάστε τι δήλωσε στο SportsOnAir μετά το τέλος του αγώνα:

Μάριε όπως φαίνεται δεν μπορείς να μείνεις μακριά από τα γήπεδα. Τι είναι αυτό που σε έκανε να επιστρέψεις;

Ήταν κάτι εντελώς τυχαίο, δεν περνούσε δηλαδή καν από την σκέψη μου ότι θα μετείχα, έστω και για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, σε ένα πρωτάθλημα. Αλλά λόγω του ότι ξεκίνησα να παίζω με τους παλαίμαχους όπου συμπαίχτης μου είναι ο έφορος του Πήγασου ο οποίος μου πρότεινε να τους βοηθήσω στην προσπάθειά τους, στο τέλος μάλλον της προσπάθειάς τους.

Στην αρχή θεώρησα πως ήταν κάτι το οποίο δεν ήθελα να κάνω, αλλά με το πέρασμα μιας εβδομάδας όπου το είχα στο μυαλό μου, και με τις κουβέντες και τις συζητήσεις αποφάσισα τελικά να συμμετέχω γιατί το θεώρησα και μια καλή μίνι προετοιμασία, γιατί έχουμε και ένα πανευρωπαϊκό παλαιμάχων τον Ιούνιο.
πηγη www.volleynews.gr

Δοκιμάζεται ο Εθνικός στη Λαμία κόντρα στα προβλήματα!

Λαμία και Εθνικός ψάχνουν νίκη κόντρα στα προβλήματα

Η Λαμία υποδέχεται τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης (1/3, 19.30, Novasports-1, Διαιτητές: Κουτσούλας, Ονόπας) για την 18η αγωνιστική της Volleyleague, σε έναν αγώνα που κανείς δεν είναι αδιάφορος.

Οι γηπεδούχοι, εδώ και καιρό έχουν μπει σε... μπελάδες, που έγιναν μεγαλύτεροι μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στην Κυψέλη. Προβλήματα υπάρχουν και στον πρωτοπόρο Εθνικό. Η κοιλιά που έκανε η ομάδα έφερε νεύρα και το επεισόδιο του Ανδρέα Ανδρεάδη με τον προπονητή Σάκη Μουστακίδη, έφερε τον πρώτο εκτός αποστολής. 

Η Λαμία βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας και μετά την ήττα από τους «πράσινους» αισθάνεται μεγάλη ανασφάλεια για την παρουσία της στην 8αδα. Βέβαια με νίκη θα κάνει σημαντικό βήμα και για την 6αδα που είναι ο μεγάλος στόχος. Μετά από 17 αγώνες ισοβαθμεί μαζί με τον Άρη στην 7η θέση με 21 βαθμούς. Στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ νίκησε 3-0 και έδειξε πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο.

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης βρίσκεται στην πρώτη θέση με 40 βαθμούς σε 17 αγώνες και +2 βαθμούς μπροστά από Κηφισιά, Ολυμπιακό και Φοίνικα. Εκτός έδρας η ομάδα έχει δώσει 8 αγώνες και έχει χάσει μόνο από Φοίνικα και ΑΕΚ.

Αγωνιστικά ο Εθνικός αντιμετωπίζει δύο μεγάλες απουσίες βασικών κεντρικών του που δεν ταξίδεψαν καν στην Λαμία. Απουσιάζει ο τραυματίας Δημήτρης Γραμματικάκης που θα αρχίσει προπονήσεις από την Καθαρά Δευτέρα με σκοπό να προλάβει το ντέρμπι με τον Φοίνικα Σύρου αλλά και ο Ανδρέας Ανδρεάδης που αποκλείστηκε για πειθαρχικό παράπτωμα που υπέπεσε στον τελευταίο αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Η Λαμία προβάδισμα με 7-1

Η αναμέτρηση στο «Χαλκιοπούλειο» θα είναι η 9η μεταξύ των δύο ομάδων. Η Λαμία έχει 8 νίκες και ο Εθνικός μόλις μία με 3-2 στις 9 Μαρτίου 2013.

Μουστακίδης: «Η ομάδα είναι πάνω απ'όλους»
Μουστακίδης: «Η ομάδα είναι πάνω απ'όλους»
Για την δυσκολία του παιχνιδιού με την Λαμία στο. «Χαλκιοπούλειο» μίλησε ο Σάκης Μουστακίδης. Ο τεχνικός των εβριτών τόνισε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του, καθώς και το γεγονός ότι πρέπει, και θα βρεθούν οι λύσεις στα προβλήματα που απασχολούν τον σύλλογο

«Είναι ένα ματς πολύ δύσκολο για πολλούς λόγους. Πρώτα απ΄ όλα γιατί αντιμετωπίζουμε εκτός έδρας μία δυνατή ομάδα. Δεύτερον γιατί όλη την εβδομάδα είχαμε σοβαρά εσωτερικά ζητήματα που μας έχουν στεναχωρήσει. Η πειθαρχία είναι πάνω απ΄ όλα. Ξέρω ότι μας λείπουν δύο έμπειροι αθλητές αλλά στο ρόστερ υπάρχουν κι άλλοι έμπειροι παίκτες που ήρθε η ώρα να βοηθήσουν. Πρέπει να σταθούμε αντάξιοι των καταστάσεων. Είναι άδικο για την ομάδα και την προσπάθεια που έχει κάνει να χάσει τις ισορροπίες της. Πρέπει να βρούμε τη δύναμη και τις λύσεις στα προβλήματα μας. Πρέπει να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες».

Σχετικά με τον Ανδρέα Ανδρεάδη ο Μουστακίδης είπε: «Αισθάνομαι πίκρα και στεναχώρια για αυτό που έγινε με τον Ανδρέα. Δεν το περίμενα. Το θέμα είναι πλέον στα χέρια της διοίκησης. Αυτά συμβαίνουν στις ομάδες. Οι μεγάλες ομάδες ξεχωρίζουν γιατί μπορούν να ξεπερνούν τέτοια ζητήματα. Η ομάδα είναι πάνω απ΄ όλους μας».

Δεληκώστας: «Στο χέρι μας η έκτη θέση»Δεληκώστας: «Στο χέρι μας η έκτη θέση»


Για την δυσκολία του παιχνιδιού με τον Εθνικό μίλησε ο Κώστας Δεληκώστας που τόνισε πως στο «Χαλκιοπούλειο» η Λαμία είναι δυνατή ομάδα και πως στόχος των ρουμελιωτών είναι η έκτη θέση.

«Μπορεί ο Εθνικός να είναι πρώτος στο πρωτάθλημα αλλά εμείς στο «Χαλκιοπούλειο» δείχνουμε αρκετά δυνατοί σε αντίθεση με τα εκτός έδρας ματς. θεωρώ ότι οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες και θα παλέψουμε για την νίκη. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλά στην υποδοχή για να ισορροπήσουμε τη δύναμη του Εθνικού που εκφράζεται με Ράιτς και Μιγιαήλοβιτς. Είναι στο χέρι μας να κρατήσουμε την έκτη θέση».
πηγη www.volleynews.gr

Volleyleague : Το πρόγραμμα και οι διαιτητές 28/2-2/3

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές 28/2-2/3
Το πρόγραμμα, οι διαιτητές στους αγώνες των Εθνικών πρωταθλημάτων ανδρών - γυναικών από τις 28/2 μέχρι 2/3.
Πρωτάθλημα Volleyleague ΟΠΑΠ 2013-14
(18η αγωνιστική) 
Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014
Γυμναστήριο Πυλαίας «PAOK Sports Arena» 20.00: ΠΑΟΚ – Αρης
Διαιτητές: Γεωργουλέας, Γεωργιάδης. Παρατηρητής: Μιχελινάκης. Επόπτες: Δρανίτσας, Δημητρίου. Γραμματεία: Παναγιωτίδου
Σάββατο 1 Μαρτίου 2014
Γυμναστήριο Αιγινίου 19.00: Νίκη Αιγινίου – ΑΕΚ
Διαιτητές: Παπαδογούλας, Στεργιόπουλος. Παρατηρητής: Αντωνούλης. Επόπτες: Χριστοφορίδης, Δήμου. Γραμματεία: Καλλιστρίδου
Γυμναστήριο Κηφισιάς «Ζηρίνειο» 19.00: Α.Ο. Κηφισιάς – Παμβοχαϊκός
Διαιτητές: Μουλά Λ., Μυλωνάκης. Παρατηρητής: Βασιλειάδης. Επόπτες: Χλωρός, Οικονόμου Μ. Γραμματεία: Παπασηφάκη
Γυμναστήριο Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη» 17.00: Ολυμπιακός – Παναχαϊκή
Διαιτητές: Μουλά Ειρ., Χανδρινός. Παρατηρητής: Bαρθαλίτης. Επόπτες:  Αντωνόπουλος, Βελώνης. Γραμματεία: Δαλέκου
Γυμναστήριο Ερμούπολης Σύρου «Δημήτριος Βικέλας» 17.00 (Novasports-7): Φοίνικας Σύρου – Παναθηναϊκός
Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Βουδούρης. Παρατηρητής: Ανδρονικίδης. Επόπτες: Μπαρμπούνης, Παπαδημητρίου. Γραμματεία: Καλπακίδου
Γυμναστήριο Λαμίας «Χαλκιοπούλειο» 19.30 (Novasports-1): Γ.Σ. Λαμίας - Εθνικός Αλεξανδρούπολης
Διαιτητές: Κουτσούλας, Ονόπας. Παρατηρητής: Ράπτης. Επόπτες: Καλαντζής, Μαυράκης. Γραμματεία: Τσίγκας
www.volleynews.gr

Την Κυριακή Γ.Ε.Αλεξανδρούπολης-Μακεδονικός, στη Θεσσαλονίκη παίζει η Νίκη Αλεξ/πολης

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Ντέρμπι στην Καρδίτσα, στα... δύσκολα ΜΕΝΤ και Ορεστιάδα

 Πρωτάθλημα: Α2 Εθνική Κατ.Ανδρών 3ος Όμιλος

Σάββατο 1/3/2014

Ευόσμου 20.00 ΑΠΣ Αίας - ΜΕΝ Τούμπας Δανιηλίδου-Σιμίδης
Ι.Λεμονίδης 19.00 ΑΣ Ελπίς - ΑΟ Ορεστιάδας Μπέλλος-Λιοτόπουλος

Βότση 18.00 ΓΣ Μεγ. Αλέξανδρος - ΑΟ Σερρών Κυριακόπουλος-Δημητρίου

Ν. Σαμαράς 19.00 Λήμνος Sports Club - ΓΣ Ηρακλής Μπουγιούκας-Παπαδόπουλος Αρ.

Κυριακή 2/3/2013


Αλεξ/πολης 17.00 ΓΕ Αλεξανδρούπολης - ΑΣ Μακεδονικός Παπαχρήστου-Παπαδόπουλος Ι.


Ενδιαφέρον στην κορυφή και την... ουρά
Πρωτάθλημα: Α2 Εθνική Κατ.Γυναικών 3ος Όμιλος

Σάββατο 1/3/2014

Α.Πεταλίδης 18.00 ΑΣ Άρης - ΑΠΣ Ν. Βότση Τσιούλα-Στεργιόπουλος Χρ.

Ασβεστοχωρίου 18.30 ΜΑΣ Νέα Γενιά - ΓΣΓ Νίκη Δαλκιράνης-Σταυρίδης

Ανατόλια 19.00 ΣΑΑΚ Ανατόλια - ΑΓΣ Ιωαννίνων Πεχλίδης-Κεχαγιά

Γρεβενών 18.00 ΓΣ Γρεβενών - ΕΣΟΠ Επίκουρος Λιάρος-Καρακελίδης

Κυριακή 2/3/2014

ΕΑΝΚ Ιωαννίνων 16.00 ΑΟ Ηρακλής Ιωαν. - ΑΠΣ Αίας Ισκάς - Γεωργιάδης
πηγη www.volleynews.gr

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

ΑΝΑΒΙΩΣΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΥ!!


Μετά από δεκαετίες μέλη και φίλοι του ΜΓΣ Εθνικού χόρεψαν με την καρδιά τους, αναβιώνοντας τον χορό του Εθνικού, μετά από δεκατίες.

Το ΔΣ του Εθνικού "τόλμησε" να αναβιώσει τον χορό του Εθνικού, όλων των τμημάτων του, που για πολλά χρονιά, μετά τον πόλεμο, ήταν το σημείο επαφής των μελών και φίλων του.
Ο πρώτος λοιπόν χορός του ΜΓΣ έλαβε χώρα το Σάββατο στο ξενοδοχείο Θράκη Παλάς υπό τους μουσικούς ήχους "Φουντουκίδη" και τη φωνή του Εθνικάρα"Βραχιόλογλου". Η αίθουσα δεξιώσεων γέμισε και οι παριστάμενοι το γλέντησαν ως αργά, με καλό φαί και άφθονο ποτό (όχι οι αθλητές).
Ως χαρακτηριστικότερα σημεία της βραδυάς, εκτός από τις χορευτικές ικανότητες, μελών της διοίκησης και προπονητών, ήταν το καλωσόρισμα του Πρόέδρου κ.Βουκουρεσλή, που ζήτησε σε όλους τους συμμετέχοντες να στηρίζουν τον σύλλογο της ψυχής τους, η ανάκρουση του διασκευασμένου ύμνου του συλλόγου ταγωουσισμένο από τον Στέλιο Βραχιόλογλου και όλο το κοινό μαζί, καθώς και η βράβευση με δύο μπλούζες με υπογραφές των παικτών του βόλει και του ποδοσφαίρου στον νεαρό φίλαθλο Χρήστο Μωρρέ.
Αρκετά αργά έφτασαν στο χορό και οι νικητές της ομάδας βόλει, μετά τον αγώνα τους επί του ΠΑΟΚ, ενώ απουσίαζαν για αγωνιστικούς λόγους οι αθλητές της σκοποβολής και του μπάσκετ, οι οποίοι και αγωνίζονταν την Κυριακή.
Ο πρώτος χορός του Εθνικού, μετά την εκδήλωση βραβεύσεων και κοπής πίτας των τμημάτων, όπως και του αγιασμού όλου του συλλόγου, έχουν δημιουργήσει ένα ελπιδοφόρο αίσθημα για το παρόν και μέλλον του ΜΓΣ, που παρά την κρίση, καταφέρνει να "φωτίζει" ως δεύτερος φάρος τις καρδιές των κατοίκων της Αλεξ/πολης και της περιφέρειας της.
Το Δ.Σ. συγχαίρει τα μέλη του συλλόγου που διοργάνωσαν το χορό με πολύ ενθουσιασμό, όπως και το ξενοδοχείο για την παροχή υψηλής ποιότητας των υπηρεσιών του. Τέλος ευχαριστεί ταυς συμμετέχοντες, αλλά και αυτούς που δεν μπόρεσαν να είναι εκεί, για την στήριξη που δίνουν στο ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ.
Και του χρόνου!!!

Ανακοινώθηκε από την ΕΟΠΕ η αναβολή του πρωταθλήματος Εφήβων, κανονικά οι Νεανίδες

Ανακοινώθηκε από την ΕΟΠΕ η αναβολή του πρωταθλήματος Εφήβων, κανονικά οι Νεανίδες

Όπως αναμενόταν η ΕΟΠΕ προχώρησε σε αναβολή της ημιτελικης φάσης του Πανελλήνιου πρωταθλήματος εφήβων, λόγω της προσφυγής της Νίκης Αιγινίου στο ΑΣΕΑΔ. Ο πρόεδρος του συλλόγου κατέθεσε προσφυγή επειδή η ΕΟΠΕ δεν την αναγνωρίζει ως πρωταθλήτρια Μακεδονίας, μετά από την καταγγελία διαιτητή ότι στο πρωτάθλημα Εφήβων του Συνδέσμου Σωματείων Πετοσφαίρισης Μακεδονίας (ΕΣΠΕΜ) σφύριξαν ιδιώτες και όχι εγκεκριμένοι ρέφερι λόγω της οικονομικής κρίσης.

Η Ανακοίνωση της ΕΟΠΕ

Τις τελευταίες ημέρες υπήρξε η φήμη ότι το σωματείο ΜΑΣ Νίκη επρόκειτο να καταθέσει προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων (νέων).

Παρά το γεγονός ότι μέχρι σήμερα το μεσημέρι στο ΑΣΕΑΔ δεν έχει φτάσει τέτοια προσφυγή, το Αγωνιστικό Τμήμα επικοινώνησε με τον Πρόεδρο του σωματείου ΜΑΣ Νίκη Αιγινίου κ. Δημήτρη Αυλίδη, ο οποίος δήλωσε ότι η προσφυγή αυτή έχει σταλεί.

Κατόπιν αυτού η Ομοσπονδία λαμβάνοντας υπόψη:
1) την εκ του νόμου υποχρέωση της μη συνέχισης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος σε περίπτωση προσφυγής στο ΑΣΕΑΔ και
2) ότι ήδη από αύριο 27/2/2014 οι ομάδες που θα συμμετέχουν στους αγώνες της Ημιτελικής Φάσης επρόκειτο να μετακινηθούν, αποφάσισε την ΑΝΑΒΟΛΗ της διεξαγωγής των αγώνων αυτών, προκειμένου να αποφευχθεί άσκοπη περαιτέρω ταλαιπωρία των μελών της κάθε αποστολής.

Επισημαίνεται ότι οι αντίστοιχοι αγώνες της Β’ Φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νεανίδων θα διεξαχθούν κανονικά.

Διαβάστε το ρεπορτάζ του volleynews.gr: εδω
πηγη www.volleynews.gr

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Διασυλλογικό πρωτάθλημα beach volley 2014


Εκδόθηκε από την Ε.Ο.ΠΕ. η Προκήρυξη του ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEY 2014. Ο νέος αυτός θεσμός θα λάβει την πρώτη του ολοκληρωμένη μορφή την εφετινή αγωνιστική περίοδο. Δικαίωμα συμμετοχής στο Πρωτάθλημα έχουν Αθλητικοί Σύλλογοι – Μέλη της Ε.Ο.ΠΕ. και Αθλητικοί Σύλλογοι που, σύμφωνα με το Καταστατικό τους, καλλιεργούν το άθλημα του beach volley. Οι αθλητές που θα συμμετάσχουν θα πρέπει να εγγραφούν (ή να έχουν ανανεώσει την εγγραφή τους για την περίοδο 2014) στο Μητρώο Beach Volley της ΕΟΠΕ.

Το Τμήμα Beach Volley παραμένει στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνηση (e-mail: beach@volleyball.gr)
Η Προκήρυξη

Εθνικός Αλεξ/πολης στα ημιτελικά του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εφήβων!


Στην ημιτελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος των ΝΕΩΝ (ΕΦΗΒΩΝ) & ΝΕΑΝΙΔΩΝ, προκρίθηκαν αντίστοιχα, οΕΘΝΙΚΟΣ Αλεξ/πολης και ο ΕΡΜΗΣ Δράμας, αφού επικράτησαν επί των αντιπάλων τους στην Προκριματική φάση.
Συγκεκριμένα, στη Θεσσαλονίκη, ο ΕΘΝΙΚΟΣ νίκησε με 3-0 τον ΑΣΚΛΗΠΙΟ Τρικάλων και ο ΕΡΜΗΣ νίκησε με 3-2  τον ΗΡΑΚΛΗ Ιωαννίνων.
Ο Α’ όμιλος των Εφήβων διαμορφώνεται ως εξής:
 Εθνικός Αλεξανδρούπολης, ΓΣ Ηρακλής, ΕΑ Πατρών, ΑΓΣ Ιωαννίνων
 Το πρόγραμμα και οι ημερομηνίες των αγώνων
 Παρασκευή 28/2
ΓΣ Ηρακλής – ΕΑ Πατρών
Εθνικός Αλεξανδρούπολης– ΑΓΣ Ιωαννίνων

 Σάββατο 1/3
Εθνικός Αλεξανδρούπολης– ΓΣ Ηρακλής
 ΑΓΣ Ιωαννίνων – ΕΑ Πατρών

 Κυριακή 2/3
ΕΑ Πατρών - Εθνικός Αλεξανδρούπολης
 ΓΣ Ηρακλής – ΑΓΣ Ιωαννίνων
*Οι αγώνες του Α' ομίλου θα διεξαχθούν στο κλειστό γυμναστήριο της Κόνιτσας
**Οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου προκρίνονται στην τελική φάση της διοργάνωσης

Ο Α’ όμιλος των Νεανίδων διαμορφώνεται ως εξής:
 ΑΣ Ελπίς, Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός, ΑΣΠ Απόλλων, ΣΦΒ Ερμής Δράμας
Το πρόγραμμα και οι ημερομηνίες των αγώνων
 Παρασκευή 28/2
ΑΣΠ Απόλλων - ΑΣ Ελπίς
ΣΦΒ Ερμής Δράμας - Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός

 Σάββατο 1/3
ΣΦΒ Ερμής Δράμας– ΑΣΠ Απόλλων
Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός - ΑΣ Ελπίς

 Κυριακή 2/3
ΑΣ Ελπίς –ΣΦΒ Ερμής Δράμας
ΑΣΠ Απόλλων - Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός
*Οι αγώνες του Α' ομίλου θα διεξαχθούν σε κλειστό γυμναστήριο που θα ανακοινωθεί στις 24/2

**Οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου προκρίνονται στην τελική φάση της διοργάνωσης

Το πρόγραμμα, η TV και οι διαιτητές της 18ης αγωνιστικής Volleyleague ΟΠΑΠ

Το πρόγραμμα, η TV και οι διαιτητές της 18ης αγωνιστικής Volleyleague ΟΠΑΠ

Το πρόγραμμα, οι διαιτητές και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Volleyleague ΟΠΑΠ 2013-14:
 
Πρωτάθλημα Volleyleague ΟΠΑΠ 2013-14
(18η αγωνιστική) 
Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014
Γυμναστήριο Πυλαίας «PAOK Sports Arena» 20.00: ΠΑΟΚ – Αρης
Διαιτητές: Γεωργουλέας, Γεωργιάδης. Παρατηρητής: Μιχελινάκης. Επόπτες: Δρανίτσας, Δημητρίου. Γραμματεία: Παναγιωτίδου
Σάββατο 1 Μαρτίου 2014
Γυμναστήριο Αιγινίου 19.00: Νίκη Αιγινίου – ΑΕΚ
Διαιτητές: Παπαδογούλας, Στεργιόπουλος. Παρατηρητής: Αντωνούλης. Επόπτες: Χριστοφορίδης, Δήμου. Γραμματεία: Καλλιστρίδου
Γυμναστήριο Κηφισιάς «Ζηρίνειο» 19.00: Α.Ο. Κηφισιάς – Παμβοχαϊκός
Διαιτητές: Μουλά Λ., Μυλωνάκης. Παρατηρητής: Βασιλειάδης. Επόπτες: Χλωρός, Οικονόμου Μ. Γραμματεία: Παπασηφάκη
Γυμναστήριο Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη» 19.00: Ολυμπιακός – Παναχαϊκή
Διαιτητές: Μουλά Ειρ., Χανδρινός. Παρατηρητής: Bαρθαλίτης. Επόπτες:  Αντωνόπουλος, Βελώνης. Γραμματεία: Δαλέκου
Γυμναστήριο Ερμούπολης Σύρου «Δημήτριος Βικέλας» 17.00 (Novasports-7): Φοίνικας Σύρου – Παναθηναϊκός
Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Βουδούρης. Παρατηρητής: Ανδρονικίδης. Επόπτες: Μπαρμπούνης, Παπαδημητρίου. Γραμματεία: Καλπακίδου
Γυμναστήριο Λαμίας «Χαλκιοπούλειο» 19.30 (Novasports-1): Γ.Σ. Λαμίας - Εθνικός Αλεξανδρούπολης
Διαιτητές: Κουτσούλας, Ονόπας. Παρατηρητής: Ράπτης. Επόπτες: Καλαντζής, Μαυράκης. Γραμματεία: Τσίγκας
 
 
 Η βαθμολογία: ΕΔΩ
 πηγη www.volleyleague.gr

17η Αγωνιστική Volleyleague

Βαθμολογία Volleyleague ΟΠΑΠ 13-14

Θ.

Ομάδα

Αγ.

Βαθ.

Σετ

1Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξ/πολης174045-20
2Α.Ο. Κηφισιάς173844-23
3Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.173843-20
4Α.Ο.Φοίνικας Σύρου173844-20
5Α.Ε.Κ.172937-33
6Γ.Σ. Λαμία172126-35
7Α.Σ. Άρης172131-39
8Π.Α.Ο.Κ.172030-41
9Γ.Α.Σ. Παμβοχαϊκός171827-40
10Παναθηναϊκός Α.Ο.171724-39
11Μ.Α.Σ Νίκη Αιγινίου171321-42
12Παναχαϊκή Πετοσφαίριση 2013171324-44
Αναλυτικά >>
πηγη www.volleyleague.gr