Σελίδες


Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

ΤΟ ΒΟΛΕΪ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ


Συνεχίζεται με πολύ μεγάλη επιτυχία το πρόγραμμα 
''Το Βόλεϊ στα Σχολεία''.
Στο ιστορικό 1ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξανδρούπολης συνεχίστηκε το πρόγραμμα ''Το Βόλεϊ στα Σχολεία''.
Το πρόγραμμα επιχειρούν το τμήμα Βόλεϊ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και η Λέσχη Πετοσφαίρισης Αλεξ/πολης με την υποστήριξη του Δήμου Αλεξανδρούπολης.
Το θέμα του είναι η παρουσίαση και η προβολή του αθλήματος στα μικρά παιδιά του Δημοτικού Σχολείου με την ευκαιρία των αγώνων του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στην Volleyleaque.
Συγκεκριμένα την Δευτέρα 12/12/2011 εν όψη του αγώνα Εθνικός Αλεξ/πολης-Παμβοχαϊκός, που διεξήχθη την ίδια μέρα στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης, οι αθλητές του Εθνικού Γιάννης Καβαρατζής και Γρηγόρης Κοντοστάθης μαζί με τους αντιπροσώπους της Λέσχης Πετοσφαίρισης Αλεξανδρούπολης Κασαμπαλή Θανάση, Μαρίνο Κυριάκο, Χρηστουηλία Γιάννη και Δημητριάδη Μάκη επισκέφθηκαν το 1ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξανδρούπολης.
Αφού έγινε σύντομη παρουσίαση για το Βόλεϊ της Αλεξανδρούπολης οι αθλητές του Εθνικού δώρισαν στο σχολείο 2 μπάλες με τις υπογραφές όλων των παικτών και προπονητών της ομάδας και μοίρασαν προσκλήσεις στα παιδιά για να παρακολουθήσουν τον αγώνα, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου, μαζί με τους συνοδούς δασκάλους τους.
Στους μικρούς μαθητές μίλησε εκ μέρους της Λέσχης Πετοσφαίρισης Αλεξανδρούπολης ο επίκουρος καθηγητής του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, Θανάσης Κασαμπαλής.
Στην συνέχεια οι αθλητές του Εθνικού και Βαλκανιονίκες με την εθνική ομάδα Beach Volley, Γρηγόρης Κοντοστάθης και Γιάννης Καβαρατζής, κάλεσαν τα παιδιά να παρακολουθήσουν το απογευματινό παιχνίδι και να έρθουν κοντά στο άθλημα του Βόλεϊ.
Οι άνθρωποι του Βόλεϊ της Αλεξανδρούπολης ευχαριστούν την Διεύθυνση, το εκπαιδευτικό προσωπικό και τους μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αλεξανδρούπολης για την ζεστή φιλοξενία που τους παρείχαν και θα χαρούν να τους βλέπουν κοντά στο 
Άθλημα της Αλεξανδρούπολης, το Βόλεϊ.